Független rajongói oldal, a PMI Inc. nem engedélyezte, nem vette át a mecénást és egyéb módon nem támogatta azt.

Az IQfan.hu

Az IQfan független magazin azért jött létre, hogy nagy figyelmet szenteljünk a kevésbé káros dohányzásnak az IQOS használatával, amelyet forradalmian új módszernek tekintünk a klasszikus cigaretta helyettesítésére.

0

Szeretjük az IQOS-t, és örülünk annak is, hogy javult a légzésünk, és hogy a ruhánk már nem büdös. Minden tanulmány szerint az IQOS kevésbé káros, mint a cigaretta, ezért döntöttünk úgy, hogy az olvasóinknak minél több független információt nyújtsunk, és megmutassuk a dohányosoknak, hogy létezik más út. 2018 óta bővítjük az IQfan-ot számos nyelvi változatra.

 

Martin Matkal Kalián
nincs több égés, elegendő a hevítés

A webhely tulajdonosának nyilatkozata

Az IQfan független, és semmilyen módon nem függ a Philip Morris Products S.-től. Ez kizárólag egy rajongói magántevékenység.

 

Az IQOS a Philip Morris Products SA védjegye. A Philip Morris Products SA nem hagyja jóvá, vagy vizsgálja felül azokat a leírt vagy reklámozott termékeket vagy kiegészítőket, amelyek nem eredeti IQOS termékek vagy tartozékok, és ezekért a termékekért minden felelősség a kiskereskedő, a forgalmazó és / vagy ezeknek a termékeknek a gyártóját terheli.

Upravit

Veled is megtörténhet

Újdonságok

comments powered by Disqus