Független rajongói oldal, a PMI Inc. nem engedélyezte, nem vette át a mecénást és egyéb módon nem támogatta azt.

Hány HEETS-et szívok el egy nap? A Sticks Today alkalmazás ezt megbízhatóan követi Bluetooth-on keresztül

A Sticks Today egy nem hivatalos alkalmazás a HEETS használatának statisztikáihoz. A kissé akadozó eredeti alkalmazástól eltérően, megbízhatóan működik, és különösen akkor hasznos, ha korlátozni akarja a rossz szokását.

0

A Sticks Today kiegészíti az eredeti IQOS Connect alkalmazásban elvárt funkciókat. Noha nem állíthatja be például a "pen" rezgéseit, azonban ha az IQOS használatának szokásait szeretné követni minden nap, akkor erre az alkalmazásra van szüksége.

 

A Sticks Today letölthető Androidra, és 2019 novemberéig az iPhone-ra is elérhető volt. Az Apple ekkor hadjáratot indított a dohányzással kapcsolatos alkalmazások ellen, és törölte az összes kapcsolódó alkalmazást, beleértve a Sticks Today-t is. Tehát, aki iPhone-nal rendelkezik, ismét szerencsétlen, csakúgy, mint a hivatalos app esetében.

Mit tud a Sticks Today alkalmazás?

Ez a nagyszerű alkalmazás elsősorban az elszívott töltetek számlálására összpontosít, és ezért tetszik az IQOS-felhasználók nagy részének. Amint csatlakoztatja a  készülékét Bluetooth-on keresztül, könyörtelenül regisztrálja az összes "pen" eltávolítást a töltőből, illetve minden HEETS fogyasztást is. Minderről értesítéseket is küld a telefonounk. Amennyiben visszahelyezi a "pent"-t a töltőbe, a feltöltés befejeztével is értesítést kap a telefonja segítségével.

 

Sticks Today statisztikáiban látható az elmúlt napban használt töltények száma és az Idővonal segítségével láthatja, mikor van a legaktívabb időszaka.

 

A "Recent" menüpontban találja az elszívott töltények számát napokban, hetekben, hónapokban, években. Ha megadja a HEETS aktuális árát, akkor az éves költségeit is könnyedén nyomonkövetheti.. Általában ez riasztó lehet, talá éppen ezért nem helyezett el ilyen statisztikát a Philips Morris az alkalmazásába - így elkerülve a totális csődöt.

 

A "Peak" menünpontban statisztikákat találhat a múlt hét napjai és napszakai szerint is, amelyek segítik a HEETS fogyasztás csökkentését.

 

Az utolsó "My Device" lapon információkat talál az IQOS készülékéről. Nyomon követheti a tisztítások, illetve a töltések gyakoriságát is.

   

Áttekinthető az elrendezése a "Today" és a "Recent" menünpontoknak a Sticks Today alkalmazásban

 

Sticks Today alkalmazás beállításai

A jobb felső sarokban található a Beállítások ikon. Itt állíthatja be az értesítéseket, naponta elszívott töltények számát, illetve a HEETS dobozának az árát is (sajnos csak nemzetközi valutában) a teljes költségek és a lehetséges megtakarítások kiszámításához, amennyiben korlátozza a fogyasztást.

 

Értesítések

A Sticks Today nagyon gyakran jelenít meg értesítéseket: minden egyes alkalommal, amikor eltávolítja a "pen"t, a telefon értesít, épp hányadik HEETS-ét szívja aznap. További értesítést fog kapni, amikor a "pen"-t visszahelyezi a tokjába és feltölt. Szerencsére szükség esetén kikapcsolhatja az értesítéseket. Sajnos a hangot nem lehet megváltoztatni, így nem ismerni fel, hogy SMS-t kapott, vagy csak a "pen" töltődött fel.

   

"Beállítások" és "Értesítésel" menüpontok a Sticks Today alkalmazásban

 

Összegzés: Így kéne kinéznie az IQOS Connect-nek

Az eredeti alkalmazással ellentétben a Sticky Today megbízhatóan működik. Ha eltávolodik az IQOS-tól a mobiljával, akkor csak vegye ki, majd helyezze vissza a "pen"-t, és a készülék újracsatlakozik.  Frissítés: Hosszútávú használat után egyértelmű, hogy a megbízhatóság néha akadozik. Ha az IQOS lemerül, vagy hosszabb időre távol van a telefon a készüléktől, a kapcsolat megszűnik. Ebben az esetben nem ússzuk meg a kézi csatlakoztatást az alkalmazás segítségével. Az alkalmazásnak rossz hatása van a mobiltelefon akkumulátorfogyasztására. 

 

Az alkalmazás az IQOS 2.4+, IQOS 3 és IQOS 3 DUO készülékekkel működik (nem működik a Multi készülékkel) és kiváló webfejlesztői támogatással rendelkezik. Számos olyan funkciót tartalmaz, amelyeket a felhasználók a gyártótól elvártak az eredeti IQOS Connect alkalmazásban.

Sticks Today Letölthető alkalmazások


Upravit

Veled is megtörténhet

Újdonságok

comments powered by Disqus