Független rajongói oldal, a PMI Inc. nem engedélyezte, nem vette át a mecénást és egyéb módon nem támogatta azt.

Hol kapható áfonya ízesítésű HEETS? Összeszedtük, mely országokban kapható.

Az ízesített HEETS töltelékek nagyon keresett termék, ezeket hivatalosan nem értékesítik sem Magyarországon, sem az Európai Unióban. Aki szerencsés, Oroszországban, Ukrajnában, Japánban vagy Dél-Koreában juthat hozzá.

0

Az áfonyás íz a legnépszerűbb HEETS változat. HEETS Purple Wave címkével látták el, és csak az EU-n kívüli országokban érhető el. A gyártó szerint ez egy mentolos változat, enyhe áfonya és gyógynövény ízesítéssel.

Hol vásárolhatunk Purple Wave HEETS-et?

A Purple Wave HEETS Oroszországban, Ukrajnában és Dél-Koreában vásárolható meg. Japánban a Marlboro for HEETS címke alatt is megtalálhatja őket, ezek sokkal intenzívebbek. Amennyiben szeretne magával haza is hozni, előtte járjon utána, hogy bizonyos országokból mennyi dohányt hozhat be.

 

Aki ritkán utazik, annak lehetősége van az interneten is beszerezni. A külföldi oldalakon, mint pl. az Ebay-en gyakran elérhető akár a kóreai verziója is - ami sokkal intenzívebb ízélményt ad. Árban nem olyan kedvező, mint keleti szomszédainknál, mivel 1 doboz ára szállítással együtt meghaladhatja akár a 2 800 Ft-ot is.

Beszerezheti akár a nemzetközi Facebook-csoport tagjaitól is vagy különféle világpiacokról, mint például az eBay és így tovább.

Upravit

Veled is megtörténhet

Újdonságok

comments powered by Disqus