Független rajongói oldal, a PMI Inc. nem engedélyezte, nem vette át a mecénást és egyéb módon nem támogatta azt.

Megérkezett az új Willow Selection Heets Magyarországra

Az EU-ban közeledik a mentol ízesítésű cigaretták értékesítésének a vége, a Philip Morris pedig bővíti a kínálatát egy új ízzel - így motiválva a dohányzókat a kevésbé ártalmas IQOS-ra való áttérésre. Ezeket a dohánytermékeket ugyanis a tilalom nem érinti. Itt a vadonatúj Willow Selection. 

0

2020 májusában érvénybe lép a korlátozás, miszerint Európában tilos lesz az összes ízesített cigaretta - beleérve a mentolt is - árusítása. Ez a tilalom dohányosok ezreit érinti. Az IQOS ideális alternatívát kínál számukra, ugyanis a hevített dohánytermékekre a tilalom nem vonatkozik. 

Az összes HEETS aroma, amelyet 2020-ban világszerte értékesítenek

A Philip Morris azonnal reagált a szabályozásra - a kínálatát új mentolos ízesétessel bővítette. A tavalyi év folyamán Európa szerte bemutatta a jeges-mentolos Blue Selection ízvilágát, Nagy-Britanniában és a híresen mentolos Lengyelországban pedig a szintén erősen mentolos Green Selection verziót is. 2020-ban pedig vadonatúj név alatt érkezik az az ízesítés, melyet már Oroszországban és Dél-Kóreában Green Zing név alatt ismertek. 

Az értékesítés már elkezdődött

 

Míg a Sienna ízesítést Csehországban vezették be legelőször, a Willow Selection elsőként Magyarországon volt kapható. Az árusítást fokozatosan kezdik a környező országokban is. Az ár változatlan - viszont dohányboltonként eltérő lehet. Tapasztalataink alapján egy doboz ára 1 150 - 1 550 Ft között mozog.

 

Citrusos ízesítés Európában előszöt a HEETS jóvoltából

Az új verzió izgalmas citrusos ízélményt tár elénk.  Ez az első olyan ízesítés, amit a Philip Morris eddig vonakodott beengedni Európába, hogy ne keltsék fel ez EU gyanúját, hogy a fiatalok számára vonzzó lehet az IQOS használata. 

 

A piaci verseny viszont könyörtelen. A konkurencia kínálata nő, akiket a legkevésbé sem érdekelnek az EU-s szabályozások. A cél: minden áron megtörni az IQOS uralmát. Reméljük, hogy a Willow Selection az első fecskék közé tartozik, és hamarosan új ízeket ismerhetünk meg. Ezek közé tartozik a Purple Wave is, mely áfonya és gyógynövény ízesítésével az egyik legnépszerűbb HEETS-ek közé tartozik.

Címkék: HÍREK
Upravit

Veled is megtörténhet

Az IQfan.hu

0

Az IQfan független magazin azért jött létre, hogy nagy figyelmet szenteljünk a kevésbé káros dohányzásnak az IQOS használatával, amelyet forradalmian új módszernek tekintünk a klasszikus cigaretta helyettesítésére.

Újdonságok

comments powered by Disqus